Instagrami privaatsuse seadistamine Hoolitse oma fotode ja videote eest!

Privaatsus sotsiaalsetes võrgustikes on oluline meie isikuandmete, fotode, videote jms hooldamiseks. Paljud inimesed ei pööra sellele küsimusele piisavalt tähelepanu, kui tegelikult peaksid nad arvestama, et mitte igaühel ei peaks olema nii lihtne juurdepääs asjadele, mis on liiga isiklikud (kui see ei ole tööprofiil).

Sellepärast näeme, kuidas Instagrami privaatsust seadistada, et saaksite oma profiili lahkuda nii, nagu te arvate, on kõige mugavam ja sel moel saate kontrollida, kes näeb kõike, mida te teete.

Seadistage Instagrami privaatsus

Esimene asi, mida peaksite Instagramis konfigureerima, on see, kui soovite oma privaatset või avalikku kontot . Kui soovite seda avalikustada, saavad kõik, kes külastavad teie profiili, näha kõiki postitusi: fotosid, videoid, lugusid jne.

Peale selle saavad nad teid jälgida ilma, et sa ei peaks midagi heaks kiitma. Seetõttu ei kontrolli te ükski teie privaatsust ja igaüks võib teid jälgida ja näha absoluutselt kõike, mida me teeme.

Kui soovite seda võimalust rohkem privaatsust muuta, peate lihtsalt minema oma profiili Instagram-suvanditesse. Sama suvandite aknas näete ühte, mida nimetatakse " isiklikuks kontoks ", ja sul on võimalik vahetada nii era- kui ka avalikkuse vahel nii palju kordi kui soovite. Kui see on sinine, tähendab see seda, et see on era- ja hall, avalik.

Kui muudatused on tehtud, peavad uued jälgijad teie heaks kiitma, et nad saaksid teid tõhusalt jälgida . Need, kes järgivad teid, jätkavad seda .

Kuidas luua Instagrami lugusid

Instagram-lugusid on tänapäeval märkimisväärselt populaarsed, seega on nende korrektne konfigureerimine väga oluline.

Instagrami lugude kohta on hea, et 24 tunni pärast see avaldatakse ja see kaob, kuid nende 24 tunni jooksul võib keegi neid näha. Kas soovite oma privaatsust konfigureerida ? See on väga lihtne, esimene asi, mida me teeme, on minna meie profiilile ja seejärel konfiguratsioonivalikutele.

Liugume, et leida variant, mis ütleb " Ajalugu seaded ".

Selles jaotises saate seadistada mõningaid asju: kellelt soovite oma lugusid varjata, et saaksite saata neile isiklikke sõnumeid ja kui seda lubab see, kes seda saadab (kõik, inimesed, kes seda jälgivad või otseselt desaktiveerivad).

Kõigi üles seadmine siin on suhteliselt lihtne. Kui soovite keegi blokeerida, et sa ei näe lugusid, kirjutage lihtsalt oma kasutajanimi ja mine. Te ei näe oma lugusid ega otseseid teid.

Kui otsustate, et igaüks võib teie lugusid kommenteerida, võib igaüks teile selle kohta sõnumi saata.

Kui otsustate selle konfigureerida nii, et ainult teie jälgitavad inimesed teevad seda, saavad ainult teie jälgitavad inimesed teile selle looga seotud sõnumi saata.

Aga kui te otsustate selle võimaluse välja lülitada, ei saa keegi teile selle loo kohta sõnumit saata, sõltumata sellest, kas see on järgija või mitte.

Kui te lähete altpoolt alla, näete võimalust " Ühine sisu ", kui otsustate lüliti aktiveerida, võib igaüks oma lugusid kellelegi privaatsete sõnumite kaudu jagada. Juhul, kui soovite selle võimaluse jätta keelatud, ei saa keegi teie lugusid mingil moel jagada.

Kuidas seadistada fotosid, kus te ilmute

Sarnasel viisil, mis juhtub teiste sotsiaalsete võrgustikega, võib teie profiilis ilmuda fotod, kus teised inimesed on teid märgistanud . Teil on võimalik kontrollida, kas soovite, et need teie profiilil suhteliselt lihtsal viisil ilmuksid või mitte.

Sel moel saate vältida, et igaüks saaks automaatselt pildi, kus te oma sildile ilmute ja seega saate kontrollida, mida soovite oma kontol kuvada.

Esimene asi, mida me selle võimaluse seadistamiseks kavatseme teha, on minna oma profiilile. Kui olete oma profiilis, peaksite minema Instagrami suvanditele, mis asuvad ekraani paremas ülanurgas.

Nüüd näete kõiki seadistusvõimalusi ja kõik, mida pead tegema, on minna jaotisse Konto. Sealt näete, et on olemas valik nimega "Fotod, kus te ilmute".

Selle võimaluse vajutamisel läheme uude menüüsse, kus näeme, et meil on kaks võimalust. Vaikimisi on see konfigureeritud " Lisa automaatselt ", mida me peame siin tegema, et seda muuta " Käsitsi lisamine " sellisel viisil iga kord, kui keegi lisab teid fotole või sildile, mida pead käsitsi kinnitama ja seda ei kuvata oma profiilis, kui soovite

Samuti, kui soovite varjata fotosid, kus olete varem sildistatud, peate ainult peitma kõnealused fotod sektsioonist.

Kui on valitud valik Peida fotod . Selle saavutamiseks tuleb lihtsalt valida ükshaaval ja kinnitada. Ärge muretsege, et saate seda teha nii palju kordi kui soovite, ja juba varjatud fotosid saab näha, kui soovite.

Kuidas blokeerida inimesi või Instagrami kasutajaid

Teine väga huvitav võimalus oma privaatsuse kontrollimiseks on blokeerida inimesi, keda sa ei taha näha, mitte isegi fotosid ega midagi sarnast. Ei ole oluline, kas teie konto on isiklik või avalik, kui blokeerite isiku, ei saa nad teiega mingil viisil suhelda.

Selleks peate tegema ainult selle isiku profiili. Klõpsake suvandite ikoonil, mis oleks kolm vertikaalset punkti üleval paremal.

Näete, et ilmub hüpikaken, mis ütleb, et " blokeeri " peate selle isiku blokeerimiseks lihtsalt vajutama. Kinnitamiseks ilmub teade ja olete valmis.

Kui soovite selle inimese blokeeringu blokeerida, on vaja ainult sama protsessi. Kui ploki valik ilmub, ilmub avamisvalik .

Instagram-märkuste seadistamine

Teine asi, mis on Instagrami privaatsuse kontrollimisel äärmiselt oluline , on kommentaarid, mis on selles sotsiaalses võrgustikus suhtlemiseks hädavajalikud. Vaatame, kuidas neid seadistada viisil, mis kaitseb meie privaatsust.

Esimene asi, mida me kavatseme teha, on minna tagasi meie profiili juurde ja minna Instagrami valikute ekraani paremasse ülemisse serva.

Nüüd peate liikuma allapoole, kuni leiad Konfiguratsiooni sektsiooni, kus on võimalik näha valikut, mis ütleb Kommentaarid.

Avaneb uus aken, kus saab konfigureerida erinevaid sektsioone . Kõigilt, teie jälgitavatelt inimestelt ja teie järgijatelt, kommentaaride lubamisest, inimestest, keda te järgite või ainult oma järgijaid. See on juba teie valik.

Samuti selgitame neid võimalusi üksikasjalikult, et saaksite valida, mis on teie arvates mugav.

Kõik : ilmselt igaüks, kes teid jälgib või ei saa jätta oma fotode või videote kohta kommentaari.

Inimesed, keda te järgite, või teie järgijad: sel juhul saavad kommenteerida ainult inimesed, kes teid jälgivad ja kes te ka järgite.

Jälgitavad inimesed : ainult need, keda te järgite, saavad kommenteerida, kuid mitte teie järgijaid, kui te neid ka järgite.

Teie järgijad : ainult neid, kes järgivad, saate kommenteerida, kuid mitte seda, keda te järgite.

Nendel juhtudel on parim võimalus privaatsuse kontrollimiseks "Inimesed, keda te järgite ja teie järgijaid."

Samuti, kui inimene teid häirib või jätab kommentaarid, mis ei ole teie jaoks meeldivad, ei pea te kõik konfiguratsiooni muutma, jättes kõrvale paljud inimesed.

Nendel juhtudel võite minna teise valiku juurde, mis ütleb: " Blokeeri kommentaare " ja selles osas saate konfigureerida selle kasutaja kasutajanime, kellele soovite blokeerida, nii et te ei saa kommenteerida.

Teine huvitav võimalus, mis võimaldab meil Instagrami kontrollida, on filtrid. Aga mis on filtrid ? Mõne sõnaga on see süsteem, mis vastutab automaatselt kommentaaride blokeerimise eest, mida võib lugeda rämpspostiks või mis sisaldavad sisu, mida Instagrami tehisintellekt loeb solvavaks.

Seda saab konfigureerida ka nii, et see toimib ühe soovina ja meil on kolm konfiguratsioonivalikut, mida püüan allpool selgitada.

Automaatne filter Lühidalt öeldes on tegemist filtriga, mis üritab automaatselt blokeerida kõik solvavad, rassistlikud, solvavad jms kommentaarid.

Käsitsi filter . Sellisel juhul saate kirjutada märksõnade rühma, nii et kõik kommentaarid, millel on need sõnad, on peidetud, nii et sa ei pea muretsema nendega, kes kasutavad neid, kes varem kasutasid neid sõnu.

Kasutage eelnevalt määratud märksõnu Siin Instagram blokeerib märksõnad, mida enamik kasutajaid ei soovi kommentaarides avaldada, on mingi andmebaas sõnadest, mida enamik kasutajaid blokeerib kõik oma profiilid, on üsna kasulik ja tõhus eelkõige asju.