Kuidas siseneda Androidi turvarežiimi probleemide lahendamiseks

Kas teadsite, et Androidis on turvarežiim nagu Windowsis? Noh, see on. Sarnaselt arvutiga saab seda režiimi kasutada ka mobiilside probleemide lahendamiseks, mis on põhjustatud näiteks hiljuti installitud rakendustest.

Turvarežiimi ajal on kõik kasutaja poolt installitud rakendused keelatud, mis võimaldab kindlaks teha, kas need on tingitud teatud vigadest või Android-seadme tõrgetest.

Androidi turvarežiimi sisenemine on lihtne, kuigi protseduur varieerub sõltuvalt telefoni ja installitud Android-süsteemi kaubamärgist.

Ohutu režiim puhas Android

Telefonides, mis on varustatud puhta Android-versiooniga ("stock" või "vanilla"), näiteks Nexuse brändi seadmetega või "Motorola Moto" seeriatega, on teil vaja teha järgmist.

  1. Avage seadme valikute menüü (hoidke toitenuppu paar sekundit all).
  2. Selles menüüs hoidke mõne sekundi vältel allavajutatuna väljalülitamist.
  3. Kinnitage hoiatus, et telefon taaskäivitub turvarežiimis.

Saate teada, et mobiil on turvalises režiimis, sest ekraani vasakus alumises osas on kiri "Ohutu režiim". Kahjuks ei saa seda legend kustutada.

Samsungi turvarežiim

  1. Lülitage telefon välja
  2. Lülitage see tavapäraselt sisse ja vajutage käivitamise ajal helitugevuse miinusnuppu, kuni telefon käivitub turvarežiimis.

Üldjuhul peaksite all hoidma helitugevuse nuppu alles pärast seda, kui seade teeb väikese vibratsiooni.

Vaba režiim Cyanogenmodis

Ilmselt peaksite CM-s tegema sama nagu puhtate Android-telefonide puhul, kuid selle asemel, et hoida võimalust allapoole all hoida, tuleb vajutada suvandile Taaskäivita.

Turvarežiim muudel Androididel

Telefonides nagu HTC One M8 ja Xperia S, võite ilmselt siseneda turvarežiimi täpselt samamoodi nagu puhtas Androidis.

Teiste mudelite puhul proovige ühte siin mainitud meetoditest. Kui leiate oma mobiilile uue meetodi, jagage seda kommentaarides.

Turvarežiimist väljumiseks ja telefoni tavarežiimi naasmiseks lülitage telefon välja ja sisse (tavaliselt taaskäivitage).

Märkus . See meetod võib muuta mõningaid kasutaja poolt Android-seadmes tehtud seadeid ja jätta ka Google'i kontodest rakendustes ("logi välja").